Ron Millonario XO Solera Reserva 40 %

795,00 DKK

Fra Peru får du her en sublim lækker og juicy rom produceret på Solera metoden, hvor ældste rom i “solera-laget” i bunden og er 20 år gammelt. De yngre fade i de øverste lag i solera-pyramiden er minimum 15 år, så du får her en top rom som har en pænt højt gennemsnit i sin alder.
Mange distillerier benytter væsentlig yngre fade i toppen, nogle af økonomiske årsager og andre for at tilfører noterne og friskheden til den ældre rom. Typisk er det dog noterne og oplevelserne fra den ældre rom, som går i den unge rom end omvendt.

Duften er intens med masser af søde eksotiske frugter, lys lækker mocca, brændte mandler og en pæn langsød- krydret undertone med dadler og rosiner på toppen. Hvis du har mulighed for at skænke dit glas Ron Millonario XO 20 minutter før du skal nyde den, så vil du opleve den vildeste vifte af nuancer i dit glas med rom.

Smagen er ikke mindre kedelig. For det første vil du opleve at denne Ron Millonario XO er noget mere fed og fyldig, ja nærmest helt cremet. Den hænger flot i glasset som om de ætiske olier nærmest klistrer lidt til glasset. Samme lidt fede oplevelse får du når rommen smages. Ron Millonario XO bliver på dine smagsløg og kør lige tungen rundt i munden og du vil finde masser af smagsnoter som rommen har efterladt, også et pænt stykke tid efter du har nydt den. Smagsoplevelserne er vildt mange. Du vil opleve toner af overmodne bananer, sød-bitter appelsin, eksotiske frugter, hasselnødder og rosiner. Når de lækre lidt sødlige toner har lagt sig, vil du opleve flere krydderier, meget mildt fad og en snert af vanilie og sød finskåret pibetobak.

Alkohol 40%
Indhold 70 cl

Varenummer (SKU): 50012 Kategori: